Enchiladas med kyckling och bacon

Ingredienser

1 förp tortillas (stor)
1 pkt bacon
2 st kycklingbröst
1 hackad gul lök
Ca 100 g färska champinjoner
1 tärnad röd paprika
½ påse Taco- eller Chili seasoning mix
1 burk Chunky salsa
1 påse Cheddardip
½-1 dl vispgrädde
2 dl mjölk (standard)
2 dl riven ost av valfri sort

 

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader.
Stek bacon och kyckling. Skär i små bitar. Lägg i en gryta. Fräs lök, champinjoner och paprika. Lägg över i grytan. Tillsätt kryddmix, 1 dl salsa och grädde.

Rör om och låt sjuda på svag värme ca 10 minuter. 
Fördela blandningen äver tortillabröden och rulla ihop. 
Lägg med skarven neråt o smord eldfast form. 
Vispa ner cheddardip i kall mjöllk. Tillsätt 1 dl salsa. Häll såsen över rullarna och strö över osten. 

Gratinera ca 15 minuter. 
Servera med salsa och en sallad.