Kycklinggryta och citronpaj


Ingredienser
4 dl kokosmjölk
3 matskedar röd currypasta
1 matsked fisksås
1 matsked socker
1 tesked salt
1/2-1 tesked krossad rödpeppar
4 kycklingbröst
3 klyftor vitlök, hackade
2 morötter, skalade och hackade
1 stor gullök, hackad
1 bit ingefära (cirka 2-3 cm), skalad och finhackad
1 röd paprika, skivad på längden
2 dl kinakål, skivade
1 dl basilikablad, hackade
1 dl färsk koriander, hackade
1 matsked limejuice (koncentrat)
Så här gör du
I Slow Cookern, rör ner kokosmjölken, currypastan, fisksåsen, socker, salt och rödpeppar
Lägg ner kyckling, vitlök, morötter och ingefäran i Slow Cookern. Rör om blandningen och täck över kycklingen.
Sätt på locket och tillaga på HIGH i 2 1/2 timmar eller på LOW i 4 timmar.
Öppna sedan på locket och lägg ner paprikan och kinakålen. Sätt på locket och tillaga på HIGH i 30 minuter eller på LOW i 1 timme.
Lägg ner basilikan, koriander och limejuicen precis innan serveringen.
Servera med jasminris!