Enchiladas med kyckling och bacon
Ingredienser
1 förp tortillas (stor)
1 pkt bacon
2 st kycklingbröst
1 hackad gul lök
Ca 100 g färska champinjoner
1 tärnad röd paprika
½ påse Taco- eller Chili seasoning mix
1 burk Chunky salsa
1 påse Cheddardip
½-1 dl vispgrädde
2 dl mjölk (standard)
2 dl riven ost av valfri sort
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Stek bacon och kyckling. Skär i små bitar. Lägg i en gryta. Fräs lök, champinjoner och paprika. Lägg över i grytan. Tillsätt kryddmix, 1 dl salsa och grädde.
Rör om och låt sjuda på svag värme ca 10 minuter.
Fördela blandningen äver tortillabröden och rulla ihop.
Lägg med skarven neråt o smord eldfast form.
Vispa ner cheddardip i kall mjöllk. Tillsätt 1 dl salsa. Häll såsen över rullarna och strö över osten.
Gratinera ca 15 minuter.
Servera med salsa och en sallad.