Inbakad kassler!
Inbakad kassler
1 smördegsrulle
400 g strimlad kassler
2 dl crème fraiche
200 g crème bonjour (valfri smak, jag tog en vitlök och en chili)
1 ägg
Vitlöksröra
3 dl crème fraiche (34%)
1 vitlöksklyfta
1 msk persilja (fryst, hackad)
Salt
Svartpeppar
Skär kasslern i strimlor. Blanda crème fraiche och ost i en bunke, rör ner kasslern.
Rulla ut smördegen i en form. Fördela kasslerröran i en tjock sträng i mitten på rullen. Vik in ändarna och sidorna på smördegen över fyllningen. Försök få det så tätt som möjligt utan att den går sönder. Pensla med uppvispat ägg.
Gratinera i 225 grader, ca 25 minuter.
Serveras med ris och mycket sallad och ev. den kalla vitlöksröran.
1 smördegsrulle
400 g strimlad kassler
2 dl crème fraiche
200 g crème bonjour (valfri smak, jag tog en vitlök och en chili)
1 ägg
Vitlöksröra
3 dl crème fraiche (34%)
1 vitlöksklyfta
1 msk persilja (fryst, hackad)
Salt
Svartpeppar
Skär kasslern i strimlor. Blanda crème fraiche och ost i en bunke, rör ner kasslern.
Rulla ut smördegen i en form. Fördela kasslerröran i en tjock sträng i mitten på rullen. Vik in ändarna och sidorna på smördegen över fyllningen. Försök få det så tätt som möjligt utan att den går sönder. Pensla med uppvispat ägg.
Gratinera i 225 grader, ca 25 minuter.
Serveras med ris och mycket sallad och ev. den kalla vitlöksröran.
