Börja med vaniljkrämen: Vispa ihop grädde, mjölk, äggulor, socker och majsstärkelse i en kastrull. Värm under omrörning tills krämen tjocknar. Låt svalna och rör i vaniljsocker.
Gör degen: Smula jäst i en skål. Värm mjölken till 37 grader och häll över jästen. Rör tills den lösts upp.
Tillsätt smör i klickar, socker, salt, kardemumma och det mesta av mjölet. Arbeta degen väl, i maskin 10 minuter eller 15 minuter för hand. Låt degen vila i 15 minuter.
Lägg degen på mjölat bakbord och dela i tre bitar. Kavla ut varje bit till en platta och skär rutor, 8x8 centimeter.
Lägg en klick fyllning på varje och vik in hörnen. Tryck ihop och lägg med skarven ner i formar eller på ett bakplåtspapper.
Låt jäsa i en timme. Tryck försiktigt på en bulle, degen ska åka ut igen och bullen återfå sin form, då är de färdigjästa.
Grädda i ugn, 225 grader, cirka 10 minuter. Vid servering, pensla med smält smör och doppa i socker.